søndag den 14. august 2011

The it-girl of Thisted

Vi gjorde det igen. Oh, yes we did. Meget kan man sige om den Sunde og Raske Fyr og undertegnede, men vi formår at hygge os sammen.

For eksempel lavede vi bearnaise sååås fra scratch i går. (Måske lidt ynkeligt, MEN vi gjorde det efter brødrene Prices opskrift. Er det så ikke lidt cool?)

Grillede bøffer, delte brunello. Til at starte med. Så drak vi Riesling, og noget andet, og nogle øl. Og en enkelt Irish coffee. Og PLUDSELIG virkede det som en gigantes god idé at forsøge sig med det nordjyske byliv igen.

Dampmøllen blev det denne gang. Supposedly, er det et af de største diskoteker i Dk - i tre etager. Men på en snoldet lørdag aften, åbner de ikke det hele fandt vi ud af. Til gengæld spiller de højt. Og vi var fulde.

Så vi åbnede da bare dansegulvet - no problems dér. Og så forlod vi det ellers ikke igen. Jo, bevares. Da tre stramme mokaii-piger. (måske var det egentlig malibu?) Skulle lave danseshåååw, skulle alle gå væk. Så heppede vi bare.

Faktisk dansede vi så meget, at vi præsterede at deltage i en dansekonkurrence, uden at være klar over det. Vi lod bare vær med at forlade gulvet. Not awkward at all. Vi vandt ikke. For vi danser måske ikke særlig godt - men vi gør op for det i iver og store armbevægelser.

Det bedste af det hele er, at jeg allerede nu ved, vi kommer tilbage. Selvom alle pigerne var omkring de 17, og så lårkorte, at deres trusser nok skulle have været i en lidt mørkere farve. Og i øvrigt så kælne på dansegulvet, at mænd var helt overflødige. Men dem tager vi i byen med igen den 27. For der kommer L.O.C til byen - så det skal vi da med til!

4 kommentarer:

Lise Jørgensen sagde ...

Det dælme godt i kan holde skansen i Thisted og vise dem, hvordan man fester. Eller hvad man kalder det...

Head and heels sagde ...

Jaaaaa! Pricernes bearnaise holder 100 - hvilket jeg faktisk er kommet til at fortælle dem irl.

Og igen - jeg aner flere og flere jobmuligheder for dig deroppe

Trix sagde ...

Jeg ser altså bare ikke lige så.. stram? ud i afklippet t-shirt og hotpants. Not gonna happen.

Self har du mødt dem irl. Blæreanus.

Head and heels sagde ...

Mødt og mødt... Tvunget i tv, rettere.

I et aldeles fremragende program, hvor de mødte op med hjemmelavet konfekt ünd alles - og programet så ikke blevet sendt, fordi latterlig klimakonference-koncert ødelagde ALT.

Hvor sjovt var det lige, at ringe til familierne Heick og Price 5 dage før jul og bede dem afsætte en dag til af optage showet igen??!!

De tog det alle pænt, det skal de have. Pænere end hende, der fik 3 dage kappet af sin juleferie og brugte 10 timer på at køre KBH - O'ense i snestorm.

Har stadig traumer fordi jeg synes det var så ualmindeligt pinligt overfor alle de søde mennesker

Og PS: Cultpigerne er ikke i nærheden af din league. Du skal være kickass værtshus-mamma, om du så skal lave dit eget sted.. (Hvor der er bearnaise på cowboytoasten:-))