onsdag den 3. august 2011

Et køkken, sgu!

Var hvad vi fandt under to lampeskærme, 5 flyttekasser, en foldekasse, tre sengeborde (ja, ja. Vi har kun brug for to, men mit ryger fandme ikke ud!), en mikroovn, en guitar, to værktøjskasser og rod i al almindelighed.

Vi er i dag blevet færdige med at flytte ind i køkkenet. I en sådan grad, at vi nu begge sidder i køkkenet ved det lille bord, med hver sin computer og tv'et kørende lige på den anden side af stuedøren. Faktisk er køkkenet nu det eneste rum, vi magter at opholde os i efter, hvad der føles som i lang tid at have spist morgenmad på gulvet og aftensmad på havestolene ude i gårdhaven, hvor der heller ikke er noget bord.

Den Sunde og Raske Fyr vågnede klokken 7 i morges og mente, at det var det heeelt rigtige tidspunkt at gå i gang med at bore, banke og hamre på. Surmule-snoozede mig frem til klokken 8, hvor jeg måtte indse, at jeg alligevel ikke kunne sove mere og stå op.

Men nu er der håb. Vi har en plan. Og for at føre den ud i livet, smutter vi lige i Ikea i Aalborg i morgen. Lidt sølle den første gang vi begge skal til Aalborg er for at lege familien Danmark i Ikea, og ikke for at drikke os i hegnet i gaden. Typisk. Is this how my life is gonna be?

Vi har ikke plads til vores bøger. Slet ikke nogen af dem. Så pt. pakker vi ud, vel vidende at der venter et hængeparti i enden, som vi slet ikke kan overskue.

Nogen der har gode råd til, hvor man gemmer bøgerne i lejlighed der på papiret er 74 m2, men som den Sunde og Raske Fyr for nylig har målt til 53 m2? Gemmer man dem bare et sted i de usynlige 21 m2?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bedrollers?
Eller måske de nogle af de sidste m2 er gået til et opbevaringsrum i noget fællesareal? Som udlejer bare har glemt at fortælle om - muligvis for ikke at henlede opmærksomheden på at der er færre beboelige m2.
Hold op hvor har jeg ja-hatten på her til morgen!

Ibisdamen

Trix sagde ...

Imponerende. Det må jeg sige.

Ærgeigt at sengen stadig står som madras på gulv - ellers var dit forslag vedtaget med det vunds!

Synes nu det er lidt næsvist at medregne heeele gårdhaven i lejlighedens areal... Knap så meget ja-hat hér.

The CityGirl sagde ...

Hylder over dørkarme? Den har jeg selv brugt før i tiden, og har stadig en enkelt hylde med et helt leksikon fra Ruder Konges tid... I hvert fald godt til bøger, som ikke skal bruges så tit...

Men imponerende at snyde med hele 21 kvm! Alligevel lidt pluspoint til udlejer for at kunne gøre det ;-)

Trix sagde ...

Tror faktisk vi e rude i noget 'hylde tæt på loftet over sofa' - og så må vi lege, at det er en læsekrog. Stenet, men vi har jo slumretæpperne til at gennemføre looket.