fredag den 16. december 2011

Attack of christmas

Nå, men så er der jo kun en uge til jul. December forsvandt i tåger af skumbanansukkerture, lure, opgave, opgave, kedeligt job, tidligt i seng, stress, mere opgave og vækkeure der ringer klokken 04:15.

Derfor er der heller ikke købt en eneste skide julegave. (Det er løgn, mor har købt to for mig.)
Så vores 'romantisk kæresteweekend' starter i morgen i Aalborg med noget gevaldig gaveshopping.

Hvad hedder gågaden i Aalborg? Hvor parkerer man i Aalborg? Og er alle i Aalborg syge og på stoffer? Mit eneste kendskab til byen er bogen Nordkraft og et interview med dobbeltdiagnoseteamet - altså dem der hjælper mennesker med BÅDE en sindslidelse og et misbrug. Glæder mig meget til at se den normale og julede side af byen. Men altså, hvor helvede parkerer man?

Har haft tredjesidste arbejdsdag i dag. Pænt svært at samle sig om at skure lokummer, når man har sagt op. Og selvfølgelig var det i dag, jeg trådte ind på et toilet, hvor kummen var fyldt til randen med håndklædepapir. Suk. Flere handsker, dobbelt lag poser, og så bare krydse fingre for, at man ikke står med en menneskelort i hånden, når man når bunden af bunken. Hadede mit liv lidt.

Det er også generelt svært at samle sig om nogetsomhelst, når ens øjne klør som små spedalske jordegern. Tror ikke, jeg kunne tåle at få farvet vipper i onsdags, så nu klør øjnene konstances. Og der er bare ikke skidemeget at gøre ved den slags, er der? Vi har ikke noget kamille te, kan citroner gøre tricket? Har pludselig meget stor medfølelse med at høfeberramte mennesker, fuck det må være skod.

Nå tilbage til aftenens store dilemma. Film med Ryan G eller Ryan R, når Sund og Rask Fyr har fået lov til at se håndbold? Eller måske bare noget Harry P (den frækkert?).

Har besluttet at alle, der ikke har afleveret ønskesedler i år, får en varm undertrøje. Bum. Så er den ikke længere. Satser på mere jubel end det år, alle fik geder...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du parkerer på Budolfi P-Plads;o) Når du kommer ad Vesterbro kører du ned af Vingaardsgade og tager 2 vej på venstre hånd (tror den hedder Budolfi Plads). Herefter kan du på venstre hånd køre op og parkere. Gågaderne hedder Bispensgade, Gravensgade, Slotsgade, Nørregade og Algade. Derudover er der Friiscenteret, hvor man også kan parkere i kælderen.
Du kan også finde mange små sjove butikker i sidegaderne til nogle af de nævnte "gågade-gader"

Aalborg er en fin by og det er mest om natten man møder dem der er på stoffer;o)) Der foregår det hele i Gaden (Jomfru Ane Gade) ;o))

God fornøjelse med din gaveshopping! Kan varmt anbefale brunch på Stygge Krumpen i Vesterå eller varm kaffe på Behag Din Smag i Maren Turis Gade;o))

Glade Julehilsner
Mette

Trix sagde ...

Tak, Mette. Du er dælme en skat. Hvor er det lækkert med noget så let og tilgængeligt at gå til.

Nadia sagde ...

Antihistamin tager kløen, og kan købes uden recept.

God tur til Aalborg!